Dragi colegi,

seria manifestărilor stiințifice organizate de Societatea Română de Chirurgie Estetică va continuă cu Conferința Națională cu participare internațională, care va avea loc între 19-21 septembrie 2019 la Poiana Brașov, Hotel Sportul.

Așa cum v-am obișnuit deja, ne-am străduit ca și de această dată să avem ca invitați nume de rezonanță ale chirurgiei estetice europene și mondiale, care să aducă plusvaloare evenimentului. Chirurgii pe care-i vom avea în mijlocul nostru vor fi Constantino Mendieta (USA), Lina Triana (Columbia), Al Aly (EAU), Alexander Aslani (Spania), Amin Kalaaji (Norvegia), Lucian Ion (Marea Britanie), Michael Sforza (Marea Britanie), alături de vechi prieteni ai noștri, cum ar fi Giovanni Botti (Italia).

Evenimentul de anul acesta oferă tinerilor plasticieni o rară oportunitate de a asista la prezentările didactice ale acestor reputați profesioniști.
Un alt moment de interes va fi prezentarea experiențelor proprii ale speakerilor și participanților, iar materialele video și energia dezbaterilor vor crea interactivitatea atât de
așteptată.
Nu trebuie să neglijăm faptul că suntem o comunitate dinamică, de aceea este foarte important să ne cunoaștem mai bine între noi.
Vom reuși acest lucru la nivel profesional, prin prezentarea realizărilor chirurgicale pe care va rugăm să le faceți, dar și uman, prin relaxante și plăcute întâlniri pe care le vom organiza pe parcursul evenimentului (welcome cocktail, gala dinner).
În final, va invit să participați cu toată încrederea și interesul la această Conferință, care sper să contribuie la consolidarea comunității plasticienilor din România.

Vă așteptăm cu drag.

Președinți ai evenimentului,
Carmen Giuglea și Argentina Vidrașcu