Eugen Turcu

Eugen Turcu

Medic primar chirurgie plastica - estetica si microchirurgie reconstructiva, Doctor in Stiinte Medicale

Dr Eugen Turcu este proprietarul si managerul general al clinicii Zone Medical Estet, medic primar chirurgie plastica-microchirugie reconstructiva si Doctor in Stiinte Medicale cu o experienta de 23 ani in chirurgia plastica si estetica. Este membru al Comitetului Director al Societatii Romane de Chirurgie Estetica si membru al unor renumite asociatii nationale si internationale de profil: Asociatia Chirurgilor Plasticieni din Romania, Societatea Internationala de Chirurgie Plastica Estetica si Reconstructiva, Societatea Europeana de Chirurgie Plastica Estetica si Reconstructiva, WOOSAM – Societatea Internationala Anti-Ageing, ISPRES – Societatea Internationala de Chirurgie Plastica Estetica si Reconstructiva, Societatea Balcanica de Chirurgie Plastica-Estetica , Asociatia Europeana de Arsuri si Societatea Romana de Chirurgie a Mainii.

Incepind cu anul 1993 a lucrat ca medic stagiar chirurgie generala la Spitalul de Urgenta Floreasca, iar din 1994 medic rezident chirurgie plastica-microchirurgie reconstructiva la Spitalul Clinic de Chirurgie Plastica, Reconstructiva si Arsuri sub conducerea distinsilor chirurgi Dr Valeriu Borcea si Prof. Dr. Florin Isac.

In anul 1999 devine medic specialist chirurgie plastica si estetica. Din anul 1999 activeaza ca medic specialist chirurgie plastica-estetica si reconstructiva la Clinica de Chirurgie Plastica si Reconstructiva a Spitalului Clinic de Urgenta „Bagdasar- Arseni”.

Incepind cu anul 1999 este proprietarul si medicul coordonator al Clinicii private Estet – Chirurgie Plastica si Estetica. Din anul 2002 obtine titlul de Doctor in Stiinte Medicale-Specialitatea chirurgie plastica, chirurgie estetica si microchirurgie reconstructiva (Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” Bucuresti). Din anul 2004 este medic primar chirurgie plastica-chirurgie estetica si microchirurgie reconstructiva.

Din anul 2008, Dr.Turcu Eugen devine proprietarul si managerul Clinicii Zone Medical Estet-Clinica de Chirurgie Plastica-Chirurgie Estetica si ORL. Scopul colectivului profesional este calitatea actului medical, responsabilitatea si satisfactia pacientului. Prin multitudinea de facilitati oferite si conceptia noua bazata pe calitate in chirurgia estetica si ORL, dar nu in ultimul rind calificarea profesionala a colectivului, Clinica Zone Medical ESTET poate fi considerata una din putinele clinici private de specialitate (chirurgie estetica si ORL) din Romania.

Clinica Zone Medical Estet

Clinica Zone Medical Estet este o clinica de lux situata in partea de sud a capitalei (intersectia Sos. Oltenitei - Calea Vitan)) intr-un cartier de vile linistit. Clinica Zone Medical ESTET este o clinica de specialitate: chirurgie plastica – estetica si otorinolaringologie (ORL). Frumusetea este in ochii celui care o priveste dar nu in ultimul rand si un atribut personal. Dorinta de imbunatatire a esteticului este o dorinta fireasca a oricarei persoane. Prin experienta noastra incercam sa imbunatatim aspectul estetic punind accentual pe calitatea actului medical, seriozitatea si confidentialitatea profesionala si nu in ultimul rand siguranta pacientului. In clinica noastra abordam chirurgia estetica si medicina estetica a fetei prin: lifting facial chirurgical si nechirurgical, rinoplastie, blefaroplastie, lipofilling facial, peeling chimic, otoplastie, tratamentul ridurilor cu acid hialuronic si toxina botulinica (Botox), lifting de sprancene, terapia “Vampir” (terapia PRP), mezoterapie faciala si marirea buzelor cu acid hialuronic si grasime. Un alt domeniu al activitatii noastre este chirurgia estetica a sanilor ce implica marirea sanilor (augmentarea mamara) cu implanturi mamare siliconice, remodelare prin ridicarea sanilor (mastopexie) sau micsorarea sanilor (reductie mamara) si nu in ultimul rand corectia mameloanelor si asimetriilor mamare . Abordam de asemenea chirurgia estetica corporala prin liposuctie (lipoaspiratie), lipofilling, abdominoplastie, marirea feselor si tratamentul celuliteilocalizate prin mezoterapie corporala. La toate acestea se adauga si chirurgia estetica a labiilor mici (labioplastie), refacerea virginitatii (himenoplastie) dar si alte metode de tratament individualizate in functie de specificul fiecarei paciente. In clinica abordam si toate interventiile specifice chirurgiei plastice si reconstructive (cicatrici, malformatii, chirurgia mainii, sechele cicatriceale dupa arsuri, tumori cutanate si de parti moi, chirurgia reconstructiva a sanilor dupa neoplasme mamare operate). Profesionalismul, seriozitatea si confidentialitatea tratamentelor reprezinta atuurile clinicii noastre. Clinica Zone Medical ESTET, prin intermediul specialistilor in chirurgie plastica-estetica si ORL asigura tratamente bazate pe tehnologii moderne a caror eficienta a fost probata de-a lungul timpului in Europa si USA. Toate materialele folosite in clinica (chirurgie estetica si ORL) sint certificate CE si au avizul ministerului sanatatii din Romania.


Str. Cap. Petre Costescu, Nr. 7, București