Carmen Giuglea

Carmen Giuglea

Medic Primar Chirurgie Plastica-Estetica si Microchirurgie Reconstructiva, Doctor in stiinte medicale

Dr. Carmen Giuglea este Sef de Lucrari in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila” – Departamentul de Chirurgie Plastica, Sef de Sectie Chirurgie Plastica la Spitalul Clinic De Urgenta „Sf. Ioan” Bucuresti si Director Asociat al Clinicii Perfect Estetic Bucuresti.

Interesul pentru chirurgia estetica s-a imbinat mereu cu cel pentru chirurgia plastica astfel ca, in momentul de fata, Dr. Carmen Giuglea are o experienta acumulata in 16 ani de practica estetica si 18 ani de chirurgie plastica. Operatiile de chirurgie plastica si reconstructiva le-a practicat initial in Spitalul de Urgenta „Bagdasar-Arseni”, unde a profesat 15 ani, apoi in Spitalul „Sf. Ioan”, unde, in anul 2014 a reusit sa infiinteze, alaturi de alti medici si personal medical experimentat, o Sectie de Chirurgie Plastica. Colectivul acestei noi sectii, indrumat de Dr Giuglea, ofera solutii medicale profesioniste celor care intra pe poarta spitalului pentru a fi vindecati, cu pasiune pentru meserie si grija pentru pacienti. Cazuistica abordata este foarte diversa, dintre care mentionam patologia tumorala cutanata si a partilor moi, reconstructii de san postmastectomie, traumatologie, sechele poraumatice si postcombustionale, etc.

Inca din anul 2002, Dr. Carmen Giuglea si-a inceput activitatea de chirurg estetician in Clinica Euroestet la infiintarea careia a si contribuit, abordand de la inceput toate tipurile de interventii de chirurgie plastica-estetica pe care le practica si astazi in Clinica Perfect Estetic la cele mai inalte standarde medicale. In plus, odata cu dezvoltarea la cote ingrijoratoare a obezitatii in Romania, a abordat si tratamentul integrat al pacientului bariatric in care chirurgia estetic-reconstructiva postbariatrica ocupa un loc esential pentru obtinerea unui rezultat optim. Specializarea in aceasta arie a chirurgiei estetice o dezvolta permanent prin asumarea unei cazuistici generoase operand, alaturi de echipa dedicata, de la cazuri mai simple la cele mai complexe.

In prezent, toata experienta acumulata alaturi de continua pregatire teoretica si practica prin participarea permanenta la cursuri, conferinte si congrese de specialitate atat la nivel national cat si international, o recomanda ca un chirurg profesionist caruia va puteti adresa cu incredere.

Perfect Estetic


Str. Vlad Dracul, Nr. 21-23, Sector 3, Bucuresti