Congres Național 2024

Vrem să te ajutăm!

RASS eEducation

Mesajul președintelui
Mesajul președintelui
"Dragi colegi,

În calitate de Președinte al Societății Române de Chirurgie Estetică, am onoarea și bucuria de a vă invita să ne întâlnim în perioada 9-12 mai 2024 într-un cadru minunat (Complexul Lebăda din Delta Dunării), pentru prima conferință-manifest a specialiștilor în Chirurgie Estetică. Cred cu tărie că fiecare societate trăiește prin intermediul membrilor săi și că noi, medicii chirurgi esteticieni, avem nevoie poate mai mult ca oricând să fim uniți, să ne promovăm reciproc și să clădim un „împreună” bazat pe încredere și profesionalism.
Tocmai de aceea, mi-am propus ca în mai 2024 să organizez ceva mai mult decât un Congres sau o întrunire a specialiștilor în Chirurgie Estetică, ci o manifestare colectivă de valorizare a chirurgiei estetice românești.

Pe de o parte, vă propun să valorificăm contribuția medicilor români din spațiul autohton, și în același timp să onorăm medicii români care au reușit să-și clădească cariere remarcabile în afara țării.
Extrem de apreciați în țările unde își practică meseria, cadre universitare, personalități cu renume internațional – le vom oferi și aici, în țara unde s-au născut și au crescut, prestigiul pe care îl merită, stabilind împreună o colaborare bazată pe sprijin și schimb de experiență reciproc, pe termen lung.

Doresc de asemenea să avem în mijlocul nostru și pe cei mai reprezentativi profesori ai nostri, ai generației mature de astăzi, care au contribuit esențial la dezvoltarea chirurgiei plastice estetice românești. Vă propun să le aducem recunoștința noastră, ca parte din tot ceea ce înseamnă fundația chirurgiei estetice românești și mentoratul care a contribuit la formarea ei, respectiv a noastră.
Altfel spus, vă invit să ne reunim sub umbrela Societății Române de Chirurgie Estetică cu scopul de a rescrie o misiune comună care să schimbe perspectivele atât din interior, cât și din exterior asupra a ceea ce înseamnă comunitatea medicilor chirurgi esteticieni, recunoscând și promovând meritele fiecăruia dintre noi.

Pe lângă programul științific foarte interesant pe care îl vom pregăti pentru și împreună cu dumneavoastră, vom putea socializa și într-o atmosferă relaxantă. O plimbare prin Delta Dunării și o Gala Dinner după finalizarea lucrărilor congresului ne vor crea cadrul de a ne simti bine împreună și a ne cunoaște mai bine.

Program:
Joi: Școala de rezidenți Vineri și sâmbătă până la prânz: Congres
Sâmbătă după-amiază: Excursie în Delta Dunării
Sâmbătă seară: Gala Dinner și distracție!
Duminică: Check-out

Locație: Delta Dunării, Complexul Lebăda

Vă astept pe toti cu mult drag!"
- Carmen Giuglea
Echipa noastră
Dr. Dana Jianu

Fost Președinte
Președinte de onoare

Dr. Bogdan Marinescu

Președinte Ales

Dr. Andrei Marin

Secretar General

Dr. Silviu Marinescu

Vicepreședinte Științific

Dr. Radu Ionescu

Vicepreședinte Organizatoric

Dr. Bogdan Nitescu

Membru

Căutare

Parteneri
Sponsori
Allergan
Romger
Aqua Carpatica
MTI
Clarius
MAAM
Global Med Care
The Face
LCA
Framed Medical Device
Delta Restro Bar
Medical Advanced Solutions
CD Beauty System
Autoklass
Meditrina
PharmaPromotions
Swix BioPharma
Vedra
BT
Abonează-te la Newsletter